2011. május 13., péntek

Pillanatok egy kedves napról


Dicsekszem, de az Úrban dicsekszem, megszívlelve a jó apostol figyelmeztetését. :-) Múlt héten került megrendezésre a Sapientia  Főiskolán az intézményi TDK, amelyen első helyet sikerült elérnem – de a zsűri igen nehéz helyzetben lehetett, mert a versenytársak is nagyon ügyesek voltak!
Előadásom témája a szent rend házassági akadálya volt. 

kánonjogász-palánta :-)

 Az előadások után a zsűri és a közönség kérdéseket tehetett fel az előadónak a témájával kapcsolatban. Mindannyian igen kemény kérdéseket kaptunk! Az összes versenyző meghallgatása után a zsűri döntéshozatalra vonult vissza, míg mi az aulában pogácsával és beszélgetéssel oldottuk az – egyébként nem is létező – feszültséget.

Szünetben. Leghűségesebb szurkolóm :-)


Szünetben. Két Hedvig között :-)

 A zsűri jó sokáig tanácskozott… nem csoda, hiszen minden versenyző felkészült volt, érdekes témát hozott és ügyesen válaszolt a kérdésekre. Az eredményhirdetésnél nagyon alapos visszajelzéseket kaptunk, mind az előnyökről, mind a hiányosságainkról, ez utóbbiakat természetesen építő kritika formájában, ami nagyon hasznos volt.

A zsűri, amely nehéz helyzetben volt...

 Az eredményhirdetés után Magdalénával és férjével egy hangulatos, pici budai kávézóban ünnepeltünk, ahol egy pohár finom fehér forró csokit kaptam tőlük. Alig győztük csodálni a csodaszép régi bútorokat, és a falon a teáskanna-gyűjteményt. És a csoki is remek volt. Ez itt a reklám helye: Csészényi Kávézó, Budapest, Krisztina krt. 34. A templommal sréen szemben. Bátran ajánlom!

Egy "csészényi" forrócsoki :-)

 Dicsőség Istennek, és hála a világ legszuperebb témavezetőjének… és persze mindenkinek, aki lélekben és/vagy fizikálisan jelen volt!


(Fotók: Mária Magdaléna)


5 megjegyzés:

Mária Magdaléna írta...

Dehát a falon a színesek kávédarálók, nem?!

Anna-Christina írta...

Tényleg, hisz ott van rajtuk a kis tekerő.
Béna... mármint én :-)))

Kr. írta...

Gratulálok! Aki ügyi az ügyi:-) Sajnálom, hogy nem lehettem ott -testben, és nem tehettem fel kérdéseket sem. De lélekben veled voltam: drukkoltam, hogy sikerüljön. Ééééés sikerült :-D

Anna-Christina írta...

Köszi, és légy üdvöz a blogon!
Na pedig a szünetben a túrós pogácsa az bejött volna neked! :-P

Mirjam írta...

Gratulálok!! Láttalak tegnap a Katolikus Krónikában ;) :)